15. marec, 2019 Blog

Realizácia rodinného domu v Bratislave

realizacia-rodinny-dom-dialka

Projektovať domy nás baví! Viete, čo nás však teší ešte viac? Vidieť naše projekty realizované a najmä obývané ľuďmi, ktorí sa vo svojom domove cítia príjemne a šťastne.

Chceli by sme sa s Vami podeliť o dojmy a fotky z projektu realizovaného v jednej bratislavskej štvrti. Jednalo sa o individuálny projekt, a tak sme spoločne s klientmi kreatívne spolupracovali, aby sa dosiahol želaný výsledok. 

Majitelia pozemku mali jasnú predstavu. Do krásneho prostredia lesa a prírody zakomponovať dom, ktorý by bol ideálny pre päťčlennú rodinu. 

Tento individuálny projekt sme pripravovali s víziou postaviť dispozične praktický a nízkoenergetický dom. Rodina sa rozhodla pre poschodovú stavbu, aby tak vznikol priestor pre tri detské izby a zároveň sa zachovala časť pozemku, ktorá sa využíva na futbal, grilovanie či iné rodinné aktivity.

Na prízemní sa nachádza obývaco-pracovná časť, moderná kuchyňa a jedňa z kúpeľní, ktorá má sprchový kút. Poschodie rodinného domu je venované oddychu: spálni, detským izbám a nádhernej kúpeľni s veľkou vaňou.

Ako väčšinu domov, aj tento sme navrhli pod taktovkou modernej architektúry a dôležitých ekologických štandardov. Pani domáca mala konkrétne predstavy o minimalistickom interiéry, ktorý sa doladil s naším interiérovým architektom. 

Celkový obraz pozemku a domu dotvára garáž obložená drevom, ktorá ideálne ladí s lesom, ktorý akoby do pozemku patril. 

Radosť spolupracovať! Klientom ďakujeme, že sa podelili o fotky ich realizovaného domu a Vás pozývame, aby ste si ich pozreli a precítili. 

apex-a-realizacia-domu
realizacia-rodinny-dom-bocna-strana-2
realizacia-interier-vchod
realizacia-interier-lampa
dompriracompotoku-18w
realizacia-rodinny-dom-bocnastrana
realizacia-interier-kupelna-2
realizacia-interier-kupelna
realizacia-rodinny-dom-bratislava-garaz

Chystáte sa stavať a preferujete INDIVIDUÁLNY PROJEKT? 

Využijme prvé mesiace roka na kreatívne plánovanie a pracujeme na projekte. Je to totiž veľmi praktické. V prvom štvrťroku sa projekt pripraví, na jar sa vybaví povolenie, v lete sa stavia a stavba sa potom môže zazimovať. Ak však individuálny projekt nie je Vašou prioritou v prvom štvrťroku, pokojne ho pripravíme aj inokedy. Tešíme sa na Vaše nápady a sny o bývaní!


Projekt dobrý, všetko dobré,

APEX A
+421 (2) 555 717 28
apex@apex-arch.sk