4. jún, 2019 Blog

Podporte ženský futbal: Pozývame Vás na APEX CUP 2019!

apex-cup-fb-event-0

V APEX A, pod heslom “Zdravým pohybom k zdravej architektúre!”, každoročne organizujeme športovo-spoločenské podujatie APEX CUP. Veríme, že zdravým pohybom sa dopracujeme nielen ku kvalitnej architektúre, ale najmä k vyrovnanému životnému štýlu.

Minulé ročníky podujatia boli organizované najmä pre naše rodiny a obchodných partnerov. Tentokrát by sme však radi pozvali širokú verejnosť, rodiny s deťmi, pre ktoré sme pripravili bohatý sprievodný program. Stretneme sa 9.júna na ihrisku Obecného futbalového klubu v Dunajskej Lužnej. Športová nálada, zábava či stánky s občerstvením chýbať nebudú. Okrem toho aj naši veľmi špeciálni a talentovaní hostia.

PROGRAM APEX CUP 2019 V SKRATKE

9:00-13:00 APEX CUP '19 (Priateľské futbalové zápasy tímu APEX A a našich obchodných partnerov)

10:00 FANZÓNA s futbalistkami a reprezentantkami SR

11:00 Festival For girls

11:00 Detské Divadlo na hojdačke (Predstavenie Sofia z predmestia)

13:00 Detské Divadlo na hojdačke (Predstavenie Na Zemi dobre mi)

13:00 Austrália : Taliansko (Sledujeme naživo FIFA Women ́s World Cup France 2019)

14:00 APEX Partners proti VÝBERU ŽIEN SR (Futbalový zápas na mieste)

15:30 Brazília : Jamajka (Sledujeme naživo FIFA Women ́s World Cup France 2019)

16:00 Výlet loďou (Dunajská Lužná - Múzeum Danubiana)

 

 

Trinásty ročník APEX CUPu venujeme ženskému a dievčenskému futbalu, ktorý si na Slovensku určite zaslúži väčšiu podporu. Spojili sme sily s občianskym združením FUTBALISTKY SK a Slovenským futbalovým zväzom a pozvali ženy, ktoré hrajú aj za slovenskú ženskú futbalovú reprezentáciu! Sme veľmi radi, že futbalistky a reprezentantky s účasťou súhlasili a na podujatí budú participovať počas rôznych aktivít. Na APEX CUPe budú Lucia Haršányová, Lucia Ondrušová, Jana Vojteková, Majka Korenčiová, Dominika Škorvánková, Saša Holá a Patrícia Chládeková a tiež internacionálky a dievčatá z klubov.

 

 

Už od rána bude otvorená futbalová fanzóna, kde sa budete môcť s dievčatami stretnúť, porozprávať či odfotiť. Okrem toho budú členovia nášho ateliéru a obchodní partneri hrať doobedňajšie futbalové zápasy a súťažiť o APEX CUP. O výhru bude bojovať osem tímov, medzi ktorých patria naši dlhodobí partneri, firmy VELUX, Baumit, Bauholding, Nesia, CRH, Royaldom, Forstav a náš tím APEX A.

 

ROZLOSOVANIE PRE PARTNERSKÉ ZÁPASY APEX CUP

1

9:00

Fortstav - Baumit

2

9:15

Apex - Bauholding

3

9:30

Nesia - Royaldom

4

9:45

CRH - Velux

5

10:00

Royaldom - Baumit

6

10:15

Velux - Bauholding

7

10:30

Fortstav - Nesia

8

10:45

Apex - CRH

9

11:00

Nesia - Baumit

10

11:15

CRH - Bauholding

11

11:30

Royaldom - Fortstav

12

11:45

Velux - Apex

13

12:00

zápas 7.miesto 4A – 4B

14

12:15

zápas 5.miesto 3A – 3B

15

12:30

zápas 3.miesto 2A – 2B

16

12:45

FINALE 1A – 1B


Od 11:00 začne Festival for girls, na ktorý pozývame všetky dievčatá. Prídite si zahrať futbal, zoznámiť a porozprávať sa s hráčkami a ich trénermi či získať ich podpisy. Na festivale budú aj také hviezdy ako Dominika Škorvánková, ktorá je z Dunajskej Lužnej, momentálne však pôsobí v Bayerne Mníchov. Alexandra Bíroóvá z Dolného Štálu, ktorá hrá za Sankt Pölten a Majka Korenčiová, hráčka AC Milano. Všetky tri sú reprezentantky SR.

Pre detičky sme okrem futbalových zážitkov pripravili aj divadelné podujatie. 0 11:00 a 13:00 si budú môcť pozrieť populárne Divadlo na hojdačke, ktoré zahrá dve predstavenia. Sofia z predmestia je autorský príbeh o múdrom dievčatku zo sídliska, ktoré vtipne poukáže narôzne prešľapy dospelých. Na Zemi dobre mi je environmentálna, bábkovo-činoherná rozprávka s pesničkami a primeranou dávkou interaktivity. Vhodná pre deti od 3 do 99 rokov :)

 

 

Poobede budeme sledovať dva zápasy svetového ženského futbalu, naživo z FIFA Women's World Cup France 2019. O 13:00 bude hrať reprezentácia Austrálie a Talianska a o 15:30 budeme fandiť reprezentácii z Brazílie či Jamajky.

Jedným z najzaujímavejších a azda aj najnapínavejších momentov APEX CUP bude futbalový zápas, ktorý začne o 14:00. Proti reprezentačnému výberu žien SR si zahrá výber APEX A partnerov. Už teraz sa veľmi tešíme, lebo vieme, že nielen náš tím, ale aj tie partnerské, sú zapálené pre futbal a zdravú rivalitu na ihrisku.

Vyvrcholením podujatia bude výlet loďou, na ktorý Vás všetkých srdečne pozývame. O 16:00 z Dunajskej Lužnej vypravíme loď, ktorá prepláva cez Dunaj do múzea moderného umenia Danubiana. Všetci sú vítaní a táto plavba je samozrejme na nás!

Za podporu podujatia ďakujeme partnerom: interiérové štúdio Cymorka, firmy STENGL, Marco Mirelli, Viessmann, Dako, Ytong a Hansgrohe, ktorí podporujú aj úspešného Sagana.

Zvláštne poďakovanie za všestrannú podporu a priazeň patrí Štefanovi Pogánymu, Markovi Lisovi, Andrejovi Petrovajovi, Martinovi Madrovi a slovenskému reprezentantovi Róbertovi Makovi. Aj s Vašou pomocou sa nám darí propagovať a zviditeľnovať slovenský ženský futbal, z čoho sa naozaj úprimne tešíme.

S heslom APEX CUPu “Zdravým pohybom k zdravej architektúre!” sa s Vami lúčime a už 9. júna od 9:00 Vás čakáme na ihrisku Obecného futbalového klubu v Dunajskej Lužnej. Všetkým účastníčkam a účastníkom futbalových zápasov prajeme veľa šťastia.

Tím APEX A