3. marec, 2017 Blog

APEX A na výstave Nábytok a bývanie 2017

APEX A aj tento rok prezentuje najnovšie projekty domov a predáva publikáciu Rodinné domy '17 na výstave Nábytok a bývanie, ktorej organizátorom je Agrokomplex v Nitre. Navštívte nás od 7.3. do 12.3. a poraďte sa o vašom vysnívanom rodinnom dome či interiéri.

 

00000009

Výstava Nábytok a bývanie sa uskutoční už 27. krát a my sme radi, že môžeme byť súčasťou tohto medzinárodného veľtrhu nábytku, bytových doplnkov, designu a samozrejme architektúry, ktorá je našou hlavnou parketou. Radi by sme vás pozvali do nášho stánku s číslom 9, ktorý sa nachádza v pavilóne M3.  

Čo môžete zažiť v stánku APEX A? 

Preberme projekty rodinných domov osobne

Dobrý dom je ako živý organizmus. Potrebuje mať „hlavu a pätu“, a aj srdce, ktoré mu pomôžeme rozbúchať práve vďaka vypočutiu si vašich nápadov, pocitov a predstáv.

Zažite a spoznajte hlavných architektov APEX A, Ing. Juriho Čerňaka a Ing. Miroslava Žilinského, ktorí  sa netaja tým, že keď projektujú nové domy, tak ich robia tak, akoby ich projektovali sami pre seba. 

Preberte projekty pre váš pozemok, nové trendy v bývaní či v materiáloch a nechajte si od architektov poradiť. V prípade, že sa pre jeden z projektov rozhodnete, môžete si ho aj zakúpiť. 

Objavte novinky pre rok 2017

Na výstave predstavíme 20 noviniek typových projektov rodinných domov a interiérov, ktoré sme pripravili pre ľudí, ktorí majú radi modernú architektúru a využitie progresívnych zdrojov energie.

Novinky sú vhodné pre mladé rodiny, ktoré túžia po prvom rodinnom dome, pre ľudí, ktorí hľadajú nové môžnosti a menej spotrebiteľsky náročné bývanie, ale aj pre tých, ktorí fantázii a rozpočtu nekladú obmedzenia a chcú niečo iné. 

Kúpte si publikáciu Rodinné domy '17

Každoročne vydávame tlačenú publikáciu, ktorá obsahuje všetky projekty domov APEX A, vrátane noviniek roku 2017. 

V tohtoročnej publikácii Rodinné domy '17 nájdete projektov domov, ktoré sú rozdelené do šiestich tried, podľa vašich potrieb. Publikácia je výborným zdrojom inšpirácií a informácií a jej cena je 9.90 EUR. 

Prajeme vám príjemné zážitky na výstave Nábytok a bývanie a ako inak… Projekt dobrý, všetko dobré. 
 

Tešíme sa na Vás! 

Ing. Jurij Černák a Ing. Miroslav Žilinský

Otváracie hodiny výstavy: 
7. až 11. marca 2017 od 9.30 do 18.00
12. marca 2017 od 9.30 do 15.00

Stánok APEX A sa nachádza v pavilóne M3, číslo stánku je 9.
Viac informácií o výstave Nábytok a bývanie nájdete na stránke Agrokomplexu v Nitre.