2. december, 2020 Blog

Ytong Jumbo - Jednoduchšia stavba domu

ytong-jumbo-glubczyce-445-obrobka-0

V APEX A si vážime tvrdú prácu, inovácie a najmä ľudí, ktorí za nimi stoja. V tomto článku by sme vám radi predstavili nášho dlhoročného obchodného partnera, firmu Ytong. Na svet uviedli nadčasový stavebný materiál Ytong Jumbo, ktorý uľahčuje spôsob stavby domu.

Nadštandardné služby pre každého – aj to je Ytong

Pôvodom švédsky Ytong sa stal prvou registrovanou značkou stavebného materiálu, ktorá sa presadila po celom svete a trvale zmenila podmienky v stavebníctve. So značkou Ytong spolupracujeme už viac ako 15 rokov. V dnešnej dobe predstavujú synonymum pre pórobetón ako jeden z najžiadanejších materiálov. Inovácie sú im blízke, a preto by sme vám radi predstavili netradičné tvárnice Ytong Jumbo, s ktorými môže byť váš dom postavený rýchlejšie, presnejšie a úspornejšie. Inovatívny materiál neobdivujeme len z diaľky. Vyskúšali sme ho už aj priamo “v teréne”, a to na stavbe projektu Kompliment v Novej Dedinke.

Inovatívny materiál s neporovnateľnými vlastnosťami

Ytong Jumbo je nadčasový systém veľkoformátových pórobetónových tvárnic vhodný na strojové murovanie, ktorý prináša viacero výhod. Nové tvárnice sú so svojimi rozmermi 0,5 m² väčšie ako tie klasické, a tak na stavbu domu budete potrebovať menej kusov. Vďaka ich rozmerom budú steny presnejšie a tvárnice nebude nutné dorovnávať. Menším počtom kusov sa tiež skráti čas murovania, plus, na stavbu z tohto materiálu vystačia aj dvaja murári.

Stavba domu či skladanie lega?

Tajomstvo úspechu tkvie v tom, že murári budú môcť pri stavbe domu pomocou Ytong Jumbo využiť  aj mini žeriav, ktorý bol vyvinutý na ľahší a rýchlejší proces výstavby. S pomocou mini žeriavu, ktorý je možné si od zástupcu značky Ytong vypožičať, šikovne položia tvárnice presne tam, kam potrebujú. Jeho ovládanie je nenáročné, a tak môže stavba domu pripomínať skladanie lega :).

Ytong Jumbo: Rýchle, výhodné a jednoduché

Mnoho klientov uprednostňuje moderné materiály, ktorých používanie je jednoduché a zvládnuteľné aj bez potreby nadštandardných zručností či obrovskej fyzickej sily. Ak patríte do tejto skupiny, stavebný materiál Ytong Jumbo je určený pre vás. Pórobetónové tvárnice s netradičnou veľkosťou spolu s mini žeriavom na ich premiestňovanie zabezpečia vynikajúci výsledok. Steny vo vašom dome budú presné a zároveň ušetríte náklady, čas aj energiu.

Spolupráca, ktorá nás baví

Počas našej dlhoročnej spolupráce sme so značkou Ytong nemali ani ten najmenší problém. Ich materiály, vrátane nového Ytong Jumbo, odporúčame všetkými desiatimi. Sú to však ľudia, ktorí robia dlhoročné partnerstvo jedinečným. Služby APEX A sú o pozitívnych emóciách a ak máme možnosť pracovať s niekým, koho hodnoty sú rovnaké a zároveň poskytuje riešenia podľa aktuálnych potrieb trhu, je to kombinácia, ktorá v súčasnosti nie je samozrejmosťou.

Plánujete stavbu rodinného domu? Radi vám ponúkneme moderné projekty domov, ako aj poradenstvo pri stavbe domu a tlačený katalóg projektov domov. Neváhajte nás  kontaktovať a dohodnúť nezáväznú konzultáciu.