25. máj, 2022 Blog

Kaldewei - udržateľnosť v luxusnom kúpeľňovom dizajne

kaldewei-nature-protect-total

V štúdiu architektúry APEX A bolo vždy dôležité myslieť ekologicky a udržateľne. Tak pri našich projektoch či v osobnom živote. Táto hodnota ovplyvnila aj výber obchodných partnerov, s ktorými spolupracujeme.

Medzi dlhoročných partnerov patrí značka KALDEWEI, ktorá ponúka výrobky zo smaltovej ocele - jedinečného materiálu pre tie najkvalitnejšie riešenia do kúpeľní. Značka má zastúpenie až v osemdesiatich krajinách a všetky jej produkty sú vyrábané v nemeckom Ahlene. Z praxe vieme, že naši klienti sú veľmi spokojní so sprchovacími vaničkami, umývadlami či kúpacími vaňami.

kaldewei-nature-protect-total-front

Vášeň pre precíznosť a inovácie 


„Luxstainability“ predstavuje základnú myšlienku výrobnej stratégie rodinnej firmy KALDEWEI. Ide o jedinečné prepojenie luxusu a udržateľnosti ako dvoch základných pilierov, ktoré ovplyvňujú smerovanie spoločnosti do budúcna.

Vášeň pre precíznosť, nadčasovú estetiku a technické inovácie posunuli KALDEWEI vpred pri dizajne a výrobe nových produktov. Dve novinky, ktoré aktuálne uviedli na trh, sú šetrné k životnému prostrediu a klíme. Dovoľte nám ich predstaviť.

kaldewei-nature-protect-badewanne

Limitovaná edícia KALDEWEI NATURE PROTECT


KALDEWEI NATURE PROTECT predstavuje kúpeľňové riešenia zo smaltovanej ocele bluemint. Pri jej spracovaní sú použité inovatívne technologické postupy, v rámci ktorých je produkcia emisií CO2 znížená na minimum. Vo svojej kúpeľni tak môžete mať sanitárne vybavenie s výnimočne nízkou uhlíkovou stopou.


Vďaka neporovnateľným vlastnostiam, ktorými je smaltovaná oceľ charakteristická, si ju dovolíme zaradiť medzi tie najkvalitnejšie materiály na trhu. Produkty vyrobené z tejto ocele vynikajú dlhou životnosťou, sú mimoriadne odolné a 100 % recyklovateľné.

kaldewei-nature-protect-dusche

Majstrovský dizajn sprchovacej vaničky KALDEWEI SUPERPLAN ZERO 


Novinku KALDEWEI SUPERPLAN ZERO označil výrobca za svoje majstrovské dielo. Samotný názov vystihuje špecifické črty produktu - vanička má nulové prahy, nulové hrany a pri jej výbere neplatia žiadne kompromisy. Široká škála farieb a rozmerov ponúka neobmedzenú inšpiráciu a vysokú flexibilitu pri plánovaní riešenia do vašej kúpeľne. 

Sprchovacia vanička SUPERPLAN ZERO, ktorá je tradične vyrobená zo smaltovanej ocele, zaujme okrem neobyčajných vlastností aj výnimočným dizajnom. Rovný povrch a mimoriadne presné rohy splývajú s podlahou kúpeľne, plocha na státie je elegantná a veľkorysá. Neviditeľný sklon a odpadový priestor v blízkosti steny zaručuje veľmi praktické a bezstarostné riešenie.

Keďže sa jedná o majstrovské dielo, spoločnosť KALDEWEI na prezentáciu produktu oslovila skutočného majstra. Známy hudobník a fotograf Bryan Adams zachytil cez fotografie pohyb odohrávajúci sa na „javisku zo smaltovanej ocele“. Práve takáto výroba totiž pripomína balet. Výnimočný tanec a aj výroba vaničky si vyžadujú dlhoročnú tvrdú prácu s dôrazom na detail a dokonalosť.
 

2-kaldewei-nature-protect-small

Spolupráce, ktoré nám robia radosť


KALDEWEI patrí medzi našich obchodných partnerov, ktorí sledujú trendy na trhu, prispôsobujú im svoju výrobu a neustále dbajú na spokojnosť zákazníka. Ikonické riešenia kúpeľní zo smaltovej ocele sú nielen pastvou pre oko, ale myslia aj na životné prostredie. 


Ak plánujete stavbu domu a hľadáte ten najlepší projekt a riešenia do domu, neváhajte nás kontaktovať. Dohodnite si nezáväznú konzultáciu už dnes.